Ser du etter industrigummi? Norsk Gummi er en veletablert gummiprodusent som blant annet leverer gummipakninger, tetninger, gummiduk, avlastningsmatter, O-ringer, formstøpte gummiartikler og vibrasjonsdemping. Vi kan produsere etter dine spesifikasjoner og lage alt fra enkeltprodukter til større serieproduksjoner. Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss de fleste typer oppdrag innen industrigummi.

Vi er en kompetansebedrift som prioriterer kunnskap meget høyt. Derfor holder vi oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen og implementerer utelukkende anerkjente teknikker når vi produserer industrigummi. Derfor er vi det trygge valget når du ønsker pålitelige kvalitetsprodukter i en klasse for seg. Siden vår etablering i 1987 har vi opparbeidet en betraktelig portefølje av fornøyde kunder med ønske om det beste innen industrigummi.

Vi vekter kundeservice meget høyt, og vi setter alltid kundens behov og ønsker i sentrum for vår produksjon.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen industrigummi er det bare å ta kontakt. 

Har du behov for spesielle løsninger eller lure på mulighetene med industrigummi så er det bare å spørre. Vi har lang fartstid i bransjen og kjenner alle mulighetene med materialet vi jobber med.

Velkommen til Norsk Gummi.